Click here for Myspace Layouts

Friday, 4 May 2012

 Perang Dah Tamat

Lebih kurang beginilah tadi;(

   Akhirnya paper last utk final exam dah habis pd jam 1:15 ptg tadi. Nak kata seronok pon ntah lah coz tadi bkn blh jwb sgt pon. Kedua-dua paper mmg ter-sgt lah susah. Adoyai...mcm mne la result nanti. Hope dapat lps la pagar tu. Hmmm, apepon nk citer yg nk balik hometown esk ney. Eyy, x sabar gila nk jmpa yg ter-cyunk2 kat sana lebih2 lagi my mom & bff. Nak makan & tidur sepuas2nya kat umah nanti, hehehe;p & juga nk outing. Ngee,betul2 x sabar ney. Dan bukan tu saja, utk cuti 2 bln ni jgk lah aq nk cari keje, ye lar rasa jgk nk cari duit sendiri @ lebih tepat lagi utk mencari pengalaman yg baru  sbb x pernah keje la kan alasan parent x bagi dulu coz spm. Skrg ni lah aq nk tunjuk skill nk belajar berdikari ckit & cuba utk beli barang dgn duit sendiri tanpa mintak duit parent. Hope dpt la keje kt kmpg tu ek & kalau xde kat kmpung aq akn berangkat ke KL utk menunaikan janjiku terhadap kakakku utk bekerja dgnnya sebagai babysitter, Mwahahahaha, ape2 keje la janji halal & $$$ masyuk punyer. Dan also utk hari ney meh kita ramai2 online sampai pagi. “Home sweet Home” Daaaaa.......J


Nk jadi photographer, xde DSLR...tp snap guna hp sendiri je lar & ini hasilnya ;)

Senja hampir berlabuh

Langit yg kelihatan kemerah-merahan

Like a fire


COPYRIGHT BY:

3 comments:

  1. cantik je gambar tu. pakai henfon mahal ea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot ;) but sya guna Xperia je..hehe

      Delete
  2. wah infonya mantep gan
    buka blog ane ya cari di google yang namanya burgerinfo (ada informasi yang menarik di sana)

    ReplyDelete